top of page
Interieur-Totaalinrichting

COMPLETE WONING- OF KANTOORINRICHTING MET DE VUYST INTERIEUR PROJECTS

Interieur-totaalinrichting

divider

Geen enkel interieur is identiek, zoveel is zeker. Wij beseffen dit als geen ander. Zaakvoerder Kurt De Vuyst heeft meer dan twintig jaar ervaring in interieurbouw en biedt u dan ook een compleet pakket voor het inrichten van uw pand. Ongeacht of het nu gaat om een woning, winkel, kantoor of horecazaak: bij ons vindt u altijd een oplossing.

Totaalinrichting

divider

Het herinrichten van uw interieur is duidelijk een zaak waar heel wat bij komt kijken. Het gaat per slot van rekening verder dan het leggen van parket of laminaat en het plaatsen van wanden en plafonds. Bij De Vuyst Interieur Projects kunnen we dat uiteraard voor u doen, maar bovendien denken wij ook aan isolatie, het plaatsen van glaswerk, het monteren van binnendeuren of zelfs de inrichting van sanitaire omgevingen. Daarnaast denken we steeds aan de look en feel.

Gaat het om een zakelijke omgeving? Dan kunnen we ook efficiëntie laten primeren. Daarvoor beschikken we over een aantal eenvoudige opties waarover we u graag informeren.

In de praktijk kunt u bij ons terecht voor kleine werken, maar ook voor een totaalinrichting. Bent u uw oude kasten beu of wilt u een kleerkast op maat van uw slaapkamer? Dat kan. Liever een aftandse woonkamer afscheiden van de rest van de woning en ombouwen tot een hip kantoor? Graag! Wat het ook mag zijn, bij De Vuyst Interieur Projects kunt u rekenen op een professionele aanpak!

ONTDEKT U GRAAG HOE WIJ ELK PROJECT TOT EEN GOED EINDE BRENGEN? BEKIJK DAN EVEN DE FOTO’S OP DEZE WEBSITE OF STUUR ONS EEN MAILTJE

bottom of page