top of page
Interieurglas

INTERIEURGLAS GEPLAATST DOOR DE VUYST INTERIEUR PROJECTS MAAKT ECHT EEN VERSCHIL!

Glaswerken

divider

Vaak wordt glaswerk gezien als een detail bij het inrichten van interieurs, maar niets is minder waar. Glazen deuren en wanden zorgen voor een moderne look en een open gevoel, terwijl het daglicht uw interieur beter tot zijn recht laat komen. Anderzijds is het plaatsen van glaswerk geen eenvoudige opgave. Net daarom doet u maar beter een beroep op De Vuyst Interieur Projects. Wij bieden u precies wat u zoekt: vakkundig en nauwkeurig werk waarbij aan uw persoonlijke verwachtingen wordt voldaan. We doen dit niet alleen bij het plaatsen van glaswerk, maar ook bij het herstellen van glaswerk.

Glazen deuren of wanden plaatsen of vervangen

divider

Wij van De Vuyst Interieur Projects zijn specialisten in het plaatsen van glazen binnendeuren, glazen steeldeuren en glazen schuifdeuren. Ook kunnen wij bestaande deuren met glas afwerken. Daarnaast zijn we bedreven in het vervangen van enkel glas door dubbel glas of hoogrendementsglas. Dit kunnen we ook doen in het kader van een isolatieplan waarvoor we graag uw woning aan een inspectie onderwerpen.

Wilt u uw keuken uitbreiden met een spatwand of een glazen deur? Bekijk zeker even de foto’s op deze website, want zoals u ziet is het resultaat wel heel netjes. Het mag daarbij ook duidelijk zijn dat we graag werken met gelakt glas (lacobel). Ten slotte geven we uw interieur graag een finishing touch. Denk daarbij aan glazen balustrades of slim geplaatste spiegels die een ruimte groter laten lijken en voor extra lichtinval zorgen. Uiteraard maken we ze helemaal op maat van uw woning.

ONTVANGT U GRAAG ADVIES OP MAAT? DAN KOMEN WE EVEN LANGS. BEL ONS EN MAAK EEN AFSPRAAK.

bottom of page