top of page
keukeninrichting

KEUKENRENOVATIE EN KEUKENINRICHTING, ZO GEBEURD MET DE VUYST INTERIEUR PROJECTS

Het kloppend hart van uw woning

divider

Een keuken is inderdaad in menig huishouden het kloppend hart van de woning. Niet alleen om te koken en te eten maar voor zoveel meer. In een keuken komt iedereen thuis, na een drukke werkdag of een leuke dag op school. Er worden verhalen verteld, huiswerk gemaakt, afspraken overlopen, de komende weekends gepland enz. Kortom, een keuken moet tegelijk op-en-top functioneel maar ook gezellig zijn. En daar weten wij van De Vuyst Interieur Projects alles van.
Een renovatie of een gloednieuwe keuken, wij hebben een klare kijk op keukeninrichting. U mag van ons dan ook een mooi ontwerp verwachten dat beantwoordt aan uw wensen en die van uw gezinsleden. Iedereen akkoord? Dan gaan we ervoor! Straks staat die nieuwe keuken er.

Een keuken op maat van uw wensen én uw budget

divider

U vraagt, wij draaien. En dat mag u letterkijk nemen want wij verzorgen het hele plaatje. Wij bouwen keukens in alle stijlen en met alle materialen. Een landelijke of moderne keuken, kastdeurtjes in hout, houtlook of kunststof in de kleur van uw keuze, een werkblad in hout, composiet of graniet. We wijzen u op de voordelen en aandachtspunten van elk materiaal zodat u een doordachte beslissing neemt.

Naast het esthetisch aspect staat uiteraard uw praktisch gemak voorop. Bij de inrichting van uw keuken houden we rekening met de lichtinval, een gemakkelijke doorgang en een goede bereikbaarheid van zowel kasten als elektrotoestellen. Een keuken moet voor alles comfortabel zijn.

 

Daarnaast hebben wij oog voor het kleinste detail. We stellen een ruim aanbod van knoppen en handgrepen voor. Ook bij het kraanwerk moet u even stilstaan. En tenslotte staat u nog voor de keuze van tegels voor de muren en de keukenvloer. Of verkiest u een spatwand bij het kookvuur? Alles is mogelijk. Wat u ook verkiest, wij bezorgen u een parel van een keuken waarvan u jaren zult genieten.

Anchor 1
keukeninrichting

WILT U UW KEUKEN IN EEN NIEUW KLEEDJE STEKEN? WE DENKEN GRAAG MET U MEE EN VOEREN UW DROMEN UIT. BEL ONS OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN.

bottom of page