top of page
1.jpg

EXPERT IN ZAKELIJKE INRICHTING

Kantoor- en winkelinrichting 

divider

Waar we bij de inrichting van een woning vooral moeten afstemmen op de wensen van uw gezin, is de inrichting van een winkel, kantoor of horecagelegenheid een stuk ingewikkelder. Uw zaak moet immers voldoen aan een aantal efficiëntievoorwaarden terwijl het naadloos dient aan te sluiten bij de wensen van uw doelgroep. Wij van De Vuyst Interieur Projects helpen wij u om het maximale te halen uit uw winkel of kantoor. Heeft uw zaak in de omgeving nood aan een make-over? Vertrouw dan op ons!

Ontdek de troeven van De Vuyst Interieur Projects

divider

Waarom zou u nu op De Vuyst Interieur Projects in moeten vertrouwen voor een aangenaam, functioneel en stijlvol interieur in uw winkel of kantoor? Eerst en vooral krijgt u altijd een oplossing op maat. Elke werk- en winkelomgeving is anders en vereist dan ook een andere aanpak. Van een moderne inrichting tot een landelijke look met alles erop en eraan ... wij kunnen alles voor u doen.

Voor kantoren maken we bijvoorbeeld bureaus en kasten op maat. Ook bouwen we een kleine keuken voor het personeel of richten we een vergaderruimte in. We voorzien dan voldoende isolatie opdat zelfs verhitte vergaderingen niet storend hoeven te werken. Denk daarnaast ook aan de inrichting van winkels, bezoekerstoiletten of het stijlvol en hygiënisch inrichten van een wachtruimte in een huisartsenpraktijk. Kortom, bij ons laten wij niets aan het toeval over en garanderen wij een interieur dat zowel aan uw verwachtingen als aan die van uw personeel en klanten voldoet.

Anchor 1

LATEN WE EVEN SPARREN OVER DE INRICHTING VAN UW ZAAK. BEL ONS EN WIJ KOMEN LANGS EN STELLEN METEEN OOK EEN OFFERTE VOOR U OP.

bottom of page